Skip to main content

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om je woning schoon te houden: 

  1. Zorg voor regelmatige opruimbeurten. Maak een plan om regelmatig rondslingerende spullen op te ruimen en kleding en beddengoed te wassen. Dit zal helpen om rommel en vuil op te ruimen voordat het zich kan ophopen.
  2. Gebruik een stofzuiger van Eziclean of dweil om stof en vuil op te pakken. Stof en vuil kunnen zich ophopen in hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen. Door regelmatig te stofzuigen of te dweilen, kun je ervoor zorgen dat dit vuil wordt opgepakt voordat het zich kan ophopen. 
  3. Maak gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen. In plaats van dure en chemische schoonmaakmiddelen, kun je ook gebruikmaken van natuurlijke alternatieven zoals azijn, baking soda en citroensap. Deze zijn net zo effectief en beter voor het milieu. 
  4. Zorg voor goede ventilatie. Door regelmatig te luchten, kun je ervoor zorgen dat vuil en stof zich niet ophopen in je woning. Dit zal ook helpen om geuren te verminderen en een frissere lucht in huis te creëren. 
  5. Maak gebruik van opbergoplossingen. Door je spullen op te bergen in opbergmanden of opbergkasten, kun je ervoor zorgen dat ze niet rondslingeren en dat je woning er netjes en opgeruimd uitziet. Dit zal ook helpen om rommel en vuil te verminderen.