Skip to main content

Een kussen voor de juiste houding

By maart 2, 2022Blog

Een juiste houding in het dagelijkse leven is erg belangrijk. Wanneer er continue een verkeerde houding wordt aangenomen kan dit lijden tot klachten. Deze klachten kunnen als erg onaangenaam ervaren worden. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten wanneer er langere tijd verkeerd op een bureaustoel wordt gezeten of last van de nek wanneer er constant naar beneden gekeken wordt. De klachten kunnen als erg onaangenaam ervaren worden. Vandaar dat het erg belangrijk is om iets te doen tegen de klachten.

Comfykussen.nl tegen nekklachten!

Wij van Comfykussen.nl hebben een massagekussen ontwikkeld met infrarood straling wat goed kan helpen tegen bepaalde klachten, zoals klachten aan de nek. Wanneer je een kantoorbaan hebt, kun je al snel last krijgen van bepaalde klachten zoals een stijve nek, pijn aan de schouders of hoofdpijn. Dit komt vaak door het te lang blijven zitten in een bepaalde houding. Om dit te kunnen voorkomen, is het ten eerste belangrijk om in een goede houding te zitten, op een goede bureaustoel die perfect is afgesteld op jouw lengte. Daarnaast is het ook belangrijk om de rug- en nekspieren af en toe te ontspannen, bijvoorbeeld met behulp van een massage. Omdat het niet altijd mogelijk is om wekelijks een massage te nemen, heeft Comfykussen.nl een massagekussen ontwikkeld welke je gewoon thuis kunt gebruiken. Ideaal dus!

 

Hoe is Comfykussen.nl ontstaan?

Comfykussen.nl is ontstaan vanuit de wereld van de sport. We hebben met eigen ogen gezien hoeveel baat sporters hebben bij een goede massage. Omdat een massage niet 24/7 beschikbaar is, hebben we gekeken naar hoe we dit alsnog beschikbaar kunnen stellen. Niet alleen voor sporters, maar ook zeker voor mensen met bepaalde klachten, zoals klachten aan de nek. Hierdoor hebben we een massagekussen voor de nek ontwikkeld welke je elke dag thuis kunt gebruiken. Het kussen werkt op infrarood, wat de spieren verzacht en versoepeld. Dit kussen is eenvoudig te bestellen via onze website.