Skip to main content

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken kijk je natuurlijk als allereerst hoe groot de nieuwe keuken in je huis kan zijn. Want een te grootte of te kleine keuken bestellen zou natuurlijk niet wenselijk zijn. Vervolgens is het handig om voor jezelf duidelijk te hebben wat voor een soort keuken je wil. Denk hierbij aan kleur afmetingen materiaal en natuurlijk de apparatuur die in de keuken geplaatst moet worden.

De keukenzaak

Vervolgens is het ontzettend belangrijk met welke keukenboer je in zee gaat. Ik zelf heb mijn laatste keuken gekocht bij een keukenzaak Hengelo. Nijenhuis keukens zoals het bedrijf heette heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van de juiste keuzes en het toelichten en verduidelijken van alle opties die een keuken kan bevatten, en welke voor mij van toegevoegde waarde waren. Vervolgens heb ik een moodboard gemaakt over hoe ik wil dat de keuken in mijn huis eruit zou zien. Ik heb samen met mijn vrouw keuzes gemaakt tussen welke kleuren wij goed bij ons huis vinden passen. Daarna hebben wij Nijhuis keukens een concept keuken laten maken waarin wij onze wensen en behoeften wij definitief in onze keuken wilde, en zijn zei met een concept keuken bij ons gekomen die binnen ons budget paste. Deze hebben wij nog een klein beetje aangepast en deze keuken hebben wij vervolgens besteld.

De ervaringen met de keuken

Inmiddels zit de keuken alweer een jaar of 2 in ons huis en het bevalt ontzettend goed. De keuken is van hoge kwaliteit en nog steeds niet beschadigd of op gebruiker sporen te betrappen. Daarom geef ik als belangrijkste advies mee, weet wat je wilt en zorg dat je met deze plannen bij de juiste keukenboer terecht komt. Een keukenboer die oprecht het beste voor in uw huis wil.