Skip to main content

Muren, die komen we natuurlijk overal tegen. Of we het nu hebben over de woonkamer, slaapkamer, keuken of het toilet. Muren zijn overal aanwezig. Waar voor velen de muur vaak praktisch wit wordt gemaakt, heeft een muur zoveel meer mogelijkheden om je interieur nog stijlvoller te maken. Zo kun je kiezen voor een schilderij, maar ook een behang is de perfecte manier om wat extra sfeer te creëren. Hoe gaaf is het, wanneer jij kiest voor een Urban jungle interieur om één muur te behangen met een stoer groen behang met prent? Wil je het toch iets soepeler aanpakken, dan zijn muurcirkels een goed alternatief. Muurcirkels zijn relatief eenvoudig te bevestigen en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Dus ben jij ze zat, dan wissel je ze toch gewoon voor een paar andere muurcirkels?

Wat zijn muurcirkels

Muurcirkels zijn cirkels, vaak gemaakt van een hoogwaardig plaatmateriaal. Afgewerkt met een zijdeglans toplaag. Dit om ervoor te zorgen dat de print van hoogwaardige kwaliteit is. Het voordeel aan dit materiaal, is dat ze maatvast zijn en nu niet krom kunnen trekken. Ideaal dus om muurcirkels bijvoorbeeld buiten neer te hangen ter decoratie voor onder de overkapping. Muurcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met allerlei printen. Zo kun je kiezen voor een effen kleur, stoere print of eventueel te gekke quote. Wil jij het nog persoonlijker maken, dan kun je ook zelf een muurcirkel ontwerpen. Zo kun je kiezen voor een muurcirkel met afbeelding van je kinderen, huisdier of andere dierbaren.

Muurcirkels combineren

De perfecte manier om muurcirkels tot hun recht te laten komen is door ze met elkaar te combineren. Zo kun je verschillende printen en afmeting met elkaar combineren en creëer jij in een handomdraai een geheel. Combineer bijvoorbeeld een effen kleur muurcirkel met een stoere print of persoonlijke quote. Zo geef jij je interieur een persoonlijke touch en heb je direct een geweldige invulling voor de (saaie) muren in je woon- of slaapkamer. Woonkamer muurcirkels worden vaak ingezet ter decoratie boven een dressoir of boven de bank. Met muurcirkels kun je dus volledig naar eigen wens je muur opfleuren en je interieur een boost geven.