Skip to main content

Jaloezieën

Jaloezieën zijn verschillende materialen en zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. De Jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn erg gaaf als raamdecoratie. Jaloezieën zorgen voor lichtinval met een premium look!

Waarom kiezen voor rolgordijnen?
Jaloezieën maken een grote doorbraak. Iedereen kent de verticale versie, maar tegenwoordig zijn de horizontale Jaloezieën helemaal in! Vooral de houten en aluminium Jaloezieën maken de look in je kamer helemaal af. Kies voor bredere lamellen voor een robuuste look en voor smalle lamellen wanneer je een verfijnder uiterlijk wilt creëren.

Jaloezieën op maat

Vaak worden Jaloezieën op maat gemaakt. Dat is ideaal, want dan hoef je zelf niet te knutselen om het gordijn in elkaar te zetten. Per materiaalsoort kan de maximale maat verschillen! Bekijk dit dus eerst goed voor je een gordijn aanschaft!

Rolgordijnen in verschillende kleuren

De kleuren die mogelijk zijn variëren naast de mogelijke kleuren ook nog in het effect van lichtdoorlatend of verduisterend. Vaak kan je bij het bestellen van raamdecoratie ook een kleuren staaltjes met voorbeelden van de kleuren, stoffen of andere materialen toesturen, zodat je thuis kunt testen hoe de kleuren bij de rest van het huis passen.

Welke alternatieven zijn er?

Rolgordijnen
Deze gordijnen zijn simpel maar effectief en makkelijk te bevestigen! Voordelig maar erg mooi! Beschikbaar in veel verschillende kleuren en stoffen.

Meer informatie

Duo rolgordijnen
Deze gordijnen bestaan verschillende banen die je zelf kunt verschuiven om op deze manier zelf de lichtinval en privacy te regelen. Ook bij deze gordijnen is het mogelijk om ze verduisterend te maken.

Meer informatie

Plissé
Plisségordijnen zijn veelzijdige sfeermakers en vrijwel overal toepasbaar! Met een Plissé kan je voor een natuurlijke lichtinval in je kamer zorgen.

Meer informatie

Meer informatie over raamdecoratie

Indien je nog meer informatie wilt hebben over raamdecoratie, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina! We helpen je graag.