Skip to main content

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn vaak van stof en zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Vaak worden ze op maat gemaakt en zien er erg luxe uit in vergelijking met andere raamdecoratie. Deze veelzijdige sfeermakers kun je gebruiken zoals jij het wilt!

Waarom kiezen voor Plisségordijnen?
Plisségordijnen zijn de trend van dit jaar als je kijkt naar raamdecoratie. Het is een opkomende trend en is nog lang niet voorbij. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en volledig af te stemmen op jouw situatie. Ook de Plisségordijnen zijn gemakkelijk te bevestigen en gemakkelijk in gebruik!

Plisségordijnen op maat

Vaak worden Plisségordijnen op maat gemaakt. Dat is ideaal, want dan hoef je zelf niet te knutselen om het gordijn in elkaar te zetten. Plisségordijnen zijn enkeldaks en kunnen het licht gedeeltelijk doorlaten. Als je helemaal verduisterende gordijnen wilt kan je het beste kiezen voor dupligordijnen. Deze geven het zelfde effect als Plisségordijnen, alleen zijn deze dubbellaags.

Plisségordijnen in verschillende kleuren

De kleuren die mogelijk zijn variëren naast de mogelijke kleuren ook nog in het effect van lichtdoorlatend of verduisterend. Vaak kan je bij het bestellen van raamdecoratie ook een kleuren staaltjes met voorbeelden van de kleuren, stoffen of andere materialen toesturen, zodat je thuis kunt testen hoe de kleuren bij de rest van het huis passen.

Welke alternatieven zijn er?

Rolgordijnen
Deze gordijnen zijn simpel maar effectief en makkelijk te bevestigen! Voordelig maar erg mooi! Beschikbaar in veel verschillende kleuren en stoffen.

Meer informatie

Duo rolgordijnen
Deze gordijnen bestaan verschillende banen die je zelf kunt verschuiven om op deze manier zelf de lichtinval en privacy te regelen. Ook bij deze gordijnen is het mogelijk om ze verduisterend te maken.

Meer informatie

Jaloezieën
Voor een moderne of strakke uitstraling wordt er vaak gekozen voor horizontale jaloezieën. Ze zijn helemaal van deze tijd en staan ook heel fraai op kleinere ramen!

Meer informatie

Meer informatie over raamdecoratie

Indien je nog meer informatie wilt hebben over raamdecoratie, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina! We helpen je graag.