Skip to main content

Raamdecoratie

Je hebt een nieuw huis, of je gaat verbouwen, maar wat ga je met je ramen doen? Er zijn veel verschillende manieren voor raamdecoratie, maar op welke manier wil jij je ramen decoreren? Kies je voor normale gordijnen, of ga je voor een rolgordijn? Of misschien liever plisségordijnen om zelf te kunnen spelen met de lichtinval in de desbetreffende ruimte?

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er vele verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie. En op deze website kun je terecht voor verschillende mogelijkheden om je raamdecoratie helemaal aan te laten sluiten bij de inrichting van je huis.

Mogelijkheden

Rolgordijnen
Ga je voor praktisch en voordelig, dan kan je het beste gebruik maken de normale rolgordijnen. Deze zien er strak uit en zijn gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast nemen de rolgordijnen maar weinig ruimte in en kunnen ze gemakkelijk voor vrijwel iedere situatie op maat gemaakt worden. Tot slot is er ook veel variatie mogelijk!

Duo Rolgordijnen
De Duo rolgordijnen zijn perfect te gebruiken om de ideale mix tussen privacy en lichtinval te beheersen. Net als de normale rolgordijnen zijn de duo rolgordijnen gemakkelijk in gebruik en kunnen nauwkeurig op maat gemaakt worden. Bij duo rolgordijnen kan de stand van de banen worden aangepast om te spelen met het lichtinval.

Plisségordijnen
Deze sfeermakers zorgen mede dankzij de lichtdoorlatende stoffen waarvan ze gemaakt kunnen worden, voor een natuurlijk lichtinval in de desbetreffende kamer. Indien je de kamer toch helemaal donker wilt hebben kan je beter voor de dupligordijnen gaan. De reden hiervoor is dat de dupligordijnen een dubbele laag hebben. Met de plisségordijnen kun je net als bij de duo rolgordijnen de lichtinval en privacy in de kamer perfect op elkaar afstemmen. Gebruik het licht zoals jij dat wilt!

Jaloezieën
Voor een exclusieve uitstraling bieden de horizontale jaloezieën lichtinval met een premium look. Vooral voor grote ramen bieden de jaloezieën de mogelijkheid om je kamer een strak en modern uiterlijk aan te meten. Stem de jaloezieën af op jouw situatie en laat je interieur en raamdecoratie perfect in elkaar overlopen zoals jij dat wil!

Mogelijkheden

Voor uitgebreide informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor jouw favoriete raamdecoratie kan je op een van de onderstaande linkjes klikken om meer te weten te komen.

Rolgordijnen
Duo Rolgordijnen
Plisségordijnen
Jaloezieën

Ideale raamdecoratie voor drukke buurt of flat

Woon je in een flat of drukke buurt, waar buurtbewoners bij jouw kamer naar binnen kunnen kijken vanaf bepaalde hoeken, dan kan je er voor kiezen om Bottom up, Top down gordijnen te kiezen. Deze gordijnen kunnen namelijk deels naar boven en deels naar beneden opengedaan worden. Hierdoor kun je er voor kiezen om alleen lichtinval van boven een bepaalde hoogte te hebben zodat mensen van onderaf niet zien wat er in de kamer gebeurt, en andersom natuurlijk ook.