Skip to main content

Rolgordijnen, voordelige keus!

By oktober 27, 2016Blog

Rolgordijnen een voordelige keus!Rolgordijnen, iedereen kent ze! Vaak worden ze gebruikt op slaapkamers, zolderkamers of studentenkamers/huizen. Tegenwoordig kan je ze zelfs gebruiken in je huiskamer. De rolgordijnen zijn leverbaar in vele verschillende stoffen en op verschillende manieren af te werken. Daardoor kan je tegenwoordig ook met rolgordijnen een premium look afgeven in je woonkamer!

Bedieningsketting
De bedieningsketting waarmee je het rolgordijn omhoog en omlaag kunt begeleiden is beschikbaar in verschillende materiaalsoorten. Meestal worden ze geleverd van plastic. Echter raden wij aan om te kijken naar bedieningskettingen van RVS. Deze zijn steviger dan de plastic variant en zullen daarom dan ook minder snel tot niet kapot gaan! Daarnaast wordt de premium look mede door de RVS bedieningsketting helemaal afgemaakt!

Onderlat
Ook kan je de onderlat van verschillende materialen laten maken. De goedkopere versies hebben vaak plastic of een staaf waar iets gewicht aan zit zodat het rolgordijn gemakkelijk naar beneden glijd. Voor de premium look raden wij een aluminium onderlat aan. Door deze strak af te werken is je gordijn helemaal af!

Variatie
Het is mogelijk om je gordijn helemaal te finetunen. Zo kun je er voor kiezen om een lichtdoorlatend of een lichtdicht materiaal te kiezen, maar ook de stof kan je helemaal zelf samenstellen. Vrijwel iedere kleur is mogelijk. Vraag bij je leverancier om voorbeelden zodat je de rolgordijnen helemaal af kunt stemmen met de inrichting van je huis!